جراحی ایمپلنت چیست؟
جراحی ایمپلنت از روشهای پرطرفدار در دندانپزشکی است که برای افرادی که دندان خود را از دست دادهاند استفاده میشود. ایمپلنت بسیار ایمن بوده و مزایای متعددی مانند کاهش خطر ایجاد حفره در دندان های مجاور و نگهداری بهتر استخوان در محل دندان از دست رفته میشود.
امروزه با گسترش دندانپزشکی دیجیتال میتوانید از شیوه های امن و باکیفیت و با کمترین میزان آسیب برای جایگزینی دندان های خود استفاده کنید. یکی از حوزه هایی که دندان پزشکی دیجیتال در آن استفاده میشود جراحی ایمپلنت است.
ما در این مقاله به بررسی ایمپلنت دندان و هر آنچه که درباره آن باید بدانید پرداختهایم.
ایمپلنت دندانی چیست؟
ایمپلنت دندان ساختاری مصنوعی است که جراح دندان در استخوان فک فرد قرار میدهد. اگر فردی یک یا چند دندان خود را از دست داده باشد ممکن است به ایمپلنت نیاز پیدا کند.
جراحی ایمپلنت روشی است که با آن ساختاری مصنوعی جایگزین دندان از دست رفته میشود. جراح با دستگاه های پیچ مانند ایمپلنت را در استخوان فک قرار میدهد و دستگاهی به نام اباتمنت دندان مصنوعی را به ایمپلنت دندان متصل میکند.
ایمپلنتها دارای چندین مزیت نسبت به پروتزهای مصنوعی هستند که عبارتند از:
- طبیعیتر و راحتتر هستند.
- درصد موفقیت بالاتری دارند.
- سبب بهبود عملکرد جویدن میشوند.
- باعث کاهش حساسیت در دندانهای مجاور میشوند.
- لازم نیست هر شب بیرون آورده و تمیز شوند.
انواع ایمپلنتهای دندانی
اگر از انجام جراحی های دندان برای جایگزینی ایمپلنتها ترس دارید، خبر خوب این است که با کمک دندانپزشکی دیجیتال این کار با کمترین میزان برش لثه و در نتیجه کمترین درد انجام میشود.
در اینجا چهار نوع اصلی از ایمپلنتهای دندانی که دندانپزشکان برای ارائه به بیماران انتخاب میکنند آورده شده است:
· ایمپلنتهای دندانی دو مرحلهای
این نوع از ایمپلنتها برای قرار دادن ایمپلنتهای دندان در استخوان فک نیاز به جراحی ایمپلنت دارند. پس از چند ماه بهبودی دهان شما باید به پزشک برای یک جراحی ایمپلنت جزئی دیگر مراجعه کنید تا پزشک اباتمنت ایمپلنتهای دندان و تاج را وصل کند.
· ایمپلنتهای دندانی اندوستال/اندوسئوس
ایمپلنتهای اندوستئال در استخوان فک قرار میگیرند و معمولاً در گزینه درمان دو مرحلهای فوقالذکر قرار دارند. این نوع جراحی ایمپلنت اغلب به جای پل یا دندان مصنوعی استفاده میشوند.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص انواع ایمپلنت به سایت آراز طب آسیا مراجعه کنید.
· ایمپلنتهای دندانی تک مرحلهای
این نوع ایمپلنتهای دندانی شامل قرار دادن ایمپلنتهای طولانیتری در فک و لثه است تا قسمت بالایی ایمپلنتها نمایان شود. این کار به ما این امکان را میدهد که پس از چندین ماه بهبودی، اباتمنت و ترمیم را درست روی ایمپلنتها قرار دهیم بدون اینکه نیاز باشد دوباره ایمپلنتهای دندان را با جراحی نمایان کنیم.
· ایمپلنتهای دندانی زیر پریوستال
ایمپلنتهای دندانی زیر پریوستال در استخوان فک قرار میگیرند و پست فلزی برای نگه داشتن ترمیم در معرض آن خواهد بود. این نوع جراحی ایمپلنت اغلب در درمان تک مرحلهای استفاده میشوند.
بسته به سلامت استخوان فک و نیازهای خاص شما، دندانپزشک ممکن است علاوه بر روش سنتی کاشت دندان چند مرحلهای، برخی از گزینههای درمانی جایگزین را پیشنهاد دهد. گزینهها ممکن است شامل موارد زیر باشد:
1. ایمپلنتهای دندانی با بار فوری:
ایمپلنتهای دندانی با بار فوری اجازه قرار دادن یک دندان موقت را در همان قرار ملاقات با کاشت ایمپلنتهای دندانی شما میدهند. اگر استخوان طبیعی کافی برای پشتیبانی از قرار دادن فوری و فشار روی دندان موقت جدید داشته باشید، ممکن است گزینه خوبی باشد.
2. مینی ایمپلنتهای دندانی (MDI):
مینی ایمپلنتها که به آنها ایمپلنتهای با قطر کوچک یا باریک نیز گفته میشود دارای اندازهای کوچک مانند خلال دندان هستند. این ایمپلنتها از طریق تکنیکهای کمتر تهاجمی در دهان قرار میگیرند و عمدتاً برای تثبیت دندان مصنوعی تحتانی استفاده میشوند.
دندانپزشکی ایمپلنت چیست؟
از دست دادن دندان میتواند در عمل جویدن مشکلات جدی ای ایجاد کند که بسیار ناراحتکننده هستند و همچنین در زیبایی صورت نیز تأثیرگذار میباشد. هدف از جایگزینی دندان و جراحی ایمپلنت بازیابی عملکرد دندان شما و همچنین زیبایی است. ایمپلنتهای دندانی روشی عالی برای بازگرداندن لبخند زیبا با جایگزینی دندانهای از دست رفته هستند. امروزه دندانپزشکی ایمپلنت با علم دندان پزشکی دیجیتال آمیخته شده است و کیفیت و کاری بینظیر را ارائه میدهد.
آراز طب آسیا یک دندان پزشکی دیجیتال و نمایندگی ایمپلنت دندانی Sweden & Martina است
برای آشنایی بیشتر با این شرکت به وب سایت آراز طب آسیا مراجعه کنید و تمامی محصولات از جمله ایمپلنت دندانی پراما را بیشتر بشناسید
آراز طب آسیا دندان پزشکی دیجیتال
ایمپلنتهای دندان یک فیکسچر جراحی هستند که در استخوان فک قرار میگیرند و پس از جراحی ایمپلنت در مدت 3 تا 6 ماه با استخوان ترکیب شوند. ایمپلنتهای دندانی به عنوان ریشه جایگزین دندان از دست رفته عمل میکنند. آنها از تیتانیوم ساخته شدهاند که به دلیل خواص آن توسط بدن دفع نمیشوند.
ما میتوانیم از ایمپلنتهای دندانی برای تثبیت پل دندانی یا پروتز پارسیل و همچنین مجموعههای کاملی از پروتزهای دندانی با روش پروتزهای ایمپلنتی استفاده کنیم.
انواع ایمپلنتهای دندانی عبارتند از یک ایمپلنت تک دندانی، یک پل متکی به ایمپلنت و یک پروتز با تکیه گاه ایمپلنت.
یکی از مزایای اصلی دندانپزشکی ایمپلنت نسبت به سایر گزینههای جایگزینی دندان این است که از ظاهر فرورفته صورت که به علت دندانهای از دست رفته است جلوگیری میکند. از آنجایی که ایمپلنتها در استخوان فک قرار میگیرند، با حفظ استخوان نگهدارنده، مانند ریشه دندان طبیعی، به حفظ پری و خطوط صورت کمک میکنند.
علاوه بر این جراحی ایمپلنت به شما دندانی ارائه میدهد که در مقایسه با انواع دیگر گزینههای جایگزین، بسیار شبیه دندانهای طبیعی هستند. بر خلاف بریجهای دندانی که برای حمایت به دندانهای اطراف وابسته هستند، ایمپلنتهای دندانی بهصورت مستقل و بدون تأثیر بر دندانهای دیگر انجام میشوند.
ایمپلنتهای دندانی به غیر از مسواک زدن منظم، نخ دندان کشیدن و مراجعه مجدد با متخصص بهداشت، نیازی به نگهداری اضافی ندارند.
سخن پایانی
برای جراحی ایمپلنت مراجعه به یک مرکز تخصصی بسیار ضروری است زیرا علاوه بر کیفیت کار که به زیبایی شما و عمل بلع مرتبط است، هزینهی زیادی نیز متحمل خواهید شد. همچنین استفاده از جدیدترین ایمپلنتها مانند ایمپلنت پراما سبب خواهد که هرگز نبود دندان اصلی خود را حس نکنید.
آراز طب آسیا یک شرکت پژوهشی حرفهای است که برای سمت و سوی نوین در دنیای دندانپزشکی تلاش میکند. آراز طب آسیا تنها نماینده ایمپلنت پراما بوده و نمایندگی سوئدن اند مارتینا را در اختیار دارد. این شرکت در تلاش است محصولاتی با کیفیت را همراه با خدمات منحصربهفرد به جامعه دندانپزشکی دیجیتال ارائه کند و سعی دارد با دیجیتالی کردن تمامی فرایندهای دندانپزشکی، خطای انسانی را به حداقل برساند. با آراز طب آسیا میتوانیم بهترین خدمات دندانپزشکی را در داخل کشور تجربه کنیم.
//
//
آراز طب آسیا, دندان پزشکی دیجیتال, دندانپزشکی دیجیتال, نمایندگی سوئدن اند مارتینا, ایمپلنت , ایمپلنت دندان , ایمپلنت پراما, نمایندگی Sweden & Martina