ایمپلنت پراما تنها ایمپلنت دندانی طراحی شده دنبا با کاربردهای جدید در جراحی ایمپلنت

چرا ایمپلنت Prama اولین و تنها ایمپلنت دنیا با تمرکز بر مخاط و بافت نرم است ؟

ایمپلنت Prama ادبیات جدیدی را در دنیای ایمپلنتولوژی معرفی کرده است. شرکت Sweden & Martina نوآوری در زیست سازگاری را توسط Prama معنی کرد و تحسین جامعه ی علمی و دانشگاهی دندانپزشکی را برای خود بار دیگر به ارمغان آورد.

با قاطعیت میتوان گفت هیچ ایمپلنتی در دنیا برتری های بینظیر ریزه کاری های شکل ایمپلنت ( micromorphologies) و همچنین برتری فرم و طراحی مهندسی شده ی آن را ندارد.


Intramucosal د ر جراحی ایمپلنت دندانی به چه معنی است

Intramucosal به چه معنی است ؟

بدین معنی است که گردن ایمپلنت به واسطه ی ویژگی های Micromorphology و Macromorphology مهمترین نقش را در افزایش سرعت و فرم طبیعی تشکیل بافت نرم اطراف ایمپلنت دارد. ارزیابی ضخامت بافت نرم دیگر یک محدودیت نبوده و پرواضح است با جاگذاری عمیق تر از سطح لثه یا استخوان (که در ایمپلنت های دیگر این امکان وجود ندارد) میتوانید ضمن مدیریت بافت نرم خط نهایی بسته شدن تاج دندان را نیز با تمرکز بر زیبایی مدیریت کنید.

ایمپلنت دندانی پراما با neck یا سرهای متفاوت در ایمپلنت های دندانی

ایمپلنت Prama دارای چه ویژگی هایی می باشد که آن را Intramucosal میدانیم؟

مهمترین دلیل این امر دارا بودن سه ارتفاع مختلف برای قسمت گردن ایمپلنت ( 1.8 ، 2.8 و 3.8 میلی متر ) با شکل هندسی همگرا میباشد. با این حال فارغ از سایز ایمپلنت ها همگی در قسمت اتصال به قطعات پروتزی دارای قطر 3.3 میلی متر میباشند.

علاوه بر یکسان بودن قطر قسمت فوقانی ایمپلنت در تمامی قطرهای موجود ایمپلنت ، فضای در دسترس بیشتر که بر عکس ایمپلنت های سنتی در قسمت لثه وجود دارد ، امکان رشد بافت نرم و فرم دهی به آن را فراهم میکند. همچنین با توجه به تکنولوژی خاص گردن ایمپلنت که مثل ایمپلنت های دیگر نه دارای شیار های عمیق و نه بصورت صیقلی (machined ) میباشد، دیگر محدودیت در مورد در خصوص بارگذاری ایمپلنت در سطح استخوان یا لثه وجود ندارد زیرا این سطح خاص گردن ایمپلنت Prama با هر دو سطح بافت نرم وسخت سازگاز است. پس در کل میتوان نتیجه گرفت تمامی محدودیت های قبلی اکنون یک فرصت بینظیر با ایمپلنت Prama برای طرح درمان ایمپلنت فراهم میاورد.


ایمپلنت دندانی بهترین جایگزین دندان
مالکیت معنوی عکس متعلق به دکتر Andrea Di Domenico

مزایای استفاده از ایمپلنت Prama چیست ؟

اولین مورد مهم برای بافت نرم ، وحود فضای مناسب برای رشد در قسمت بالایی همگرای ایمپلنت Prama شرکت سوئدن مارتینا میباشد. این امر باعث افزایش ضخامت لثه و پایداری بسیار زیاد ایمپلنت در کنار مبحث زیبایی بسیار ظریف آن در فاز پروتز میگردد. لذا به دندانپزشک این امکان را میدهد تا مطابق برنامه ریزی با طیف وسیع انتخاب های موجود ، بسته به نوع بافت نرم و سخت بیمار تصمیم گیری نماید. این همان مفهوم آزادی عمل واقعی برای دندانپزشکان میباشد.

معرفی قسمتهای مختلف ایمپلنت دندانی پراما

قسمت بالای ایمپلنت

همگرایی و ایجاد فضای بیشتر بافت نرم

قسمت استوانه ای

برای همخوانی با ناهمگونی های استخوانی

سطح پوششی

بهترین نتایج با نتایج تحقیقات تایید شده ی 16 سال گذشته

سطح UTM

ایده آل برای بافت نرم و سخت

فرم بدنه ی ایمپلنت

دسترسی به هر دو فرم استوانه ای و مخروطی شکل بسته به پروتکل مد نظر برای درمان
  • قسمت بالای ایمپلنت

    همگرایی و ایجاد فضای بیشتر بافت نرم
  • قسمت استوانه ای

    برای همخوانی با ناهمگونی های استخوانی
  • سطح پوششی

    بهترین نتایج با نتایج تحقیقات تایید شده ی 16 سال گذشته
  • سطح UTM

    ایده آل برای بافت نرم و سخت
  • فرم بدنه ی ایمپلنت

    دسترسی به هر دو فرم استوانه ای و مخروطی شکل بسته به پروتکل مد نظر برای درمان

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به شرکت آراز طب آسیا میباشد.